01
  • Bättre sociala medier 2020
    #service
    CONTINUE

Bättre sociala medier 2020

Jag heter Meta Regebro och är i grunden skribent med marknadsföringsutbildning, men eftersom jag sysslat med internetmarknadsföring seddan 90-talet så kan jag hjälpa till med det mesta inom innehållsproduktion för digitala medier, från texter och bildbehandling till produktfotografering och sökmotoroptimering. 

Välkommen att fråga!

Självklart håller jag ständigt koll på det senaste inom området sociala medier. Du är alltid välkommen att höra av dig med ett DM till min LinkedIn-profil eller via e-post, ifall du funderar över något särskilt som rör digitala medier eller vill bolla en idé. Jag hjälper gärna till att hitta svar om jag kan. Om du inte redan finns i mitt LinkedIn-nätverk får du gärna lägga till mig.

Speciellt erbjudande 2020

Låt mig se över företagets sociala mediekanaler så kommer jag tillbaka med en rapport som visar vad som fungerar bra, vad som saknas, samt ger dig en konkret att-göra-lista. Något att ta itu med efter sommaren när verksamheten drar igång igen, även om erbjudandet gäller hela 2020. Ofta kan du öka både kundengagemang och försäljning med enkla grepp.

Hör av dig till meta@rockin5.com eller ring 070-6103131 så pratar vi vidare. Ett ‘hej’ är ju allt som krävs för att påbörja ett gott samarbete. :)