01
  • Effektiv kommunikation som når alla
    #tips-och-tricks
    CONTINUE

Effektiv kommunikation som når alla

Genom att bjuda kunder och följare på samma information fast i olika former, hjälper du dem att ta till sig budskapet och minnas det du talar om. Online jobbar vi med två av de fem sinnena: hörsel och syn (genom både bilder och texter). På evenemang som sker IRL kan man faktiskt också lägga till doft och smak, för att ytterligare förstärka inlärningen.

Vi människor tar till oss information på olika sätt. Några föredrar att lyssna, andra tycker bäst om att läsa, en del föredrar att se informationen på bild för att kunna ta till sig innehållet på bästa sätt, och lägga budskapet på minnet. Därför kan det vara idé att servera samma budskap på olika sätt, så att du når ut till så många som möjligt.

Genom att variera samma innehåll på olika sätt når du många fler. De som föredrar att läsa nås bäst med text, men kan behöva en bild eller kort film bara för att fånga uppmärksamheten. Lyssnarna når du genom podcasts och audiofiler. Tittarna gillar filmer och webinars med slides, men här når du även lyssnarna genom det talade budskapet som hör till bilderna. Till och med läsarna kan tillfredsställas genom en viss mån av skrivna budskap över bilder och slides.

Hur brukar du leverera din information till mottagarna? Rockin5 kan hjälpa dig producera innehåll på en rad olika sätt och i olika format. Prata med Meta så tar vi tillsammans en titt på vad just din organisation behöver.

SÅ HÄR SKAPAR DU VÄRDEFULLT CONTENT

Kvaliteten och uppbyggnaden av det innehåll du publicerar i sociala medier är avgörande för om du ska synas och skapa engagemang. Se till att skapa innehåll som ger värde och nytta till dina kunder och följare.

BÖRJA MED EN ÖVERSYN

Under 2020 kan du beställa en översyn av företagets sociala medier. Med enkla grepp kan du öka försäljningen, höja kvaliteten på kundservice och engagera följarna i de sociala kanalerna. Spana in erbjudandet här.

DIN DIGITALA STRATEGI

En förutsättning för att kommunikationen ska fungera är att du har en bra digital strategi på plats. Rockin5 hjälper dig med en strategi som hjälper dig och alla medarbetare att publicera rätt information i rätt kanaler på rätt sätt vid rätt tidpunkt.