01
  • Vi hjälper dig med innehåll och design
    #service
    CONTINUE

Vi hjälper dig med innehåll och design

Det kan verka helt hopplöst att få tid över för sociala medier och många känner sig stressade över att inte ens veta var de ska börja, fast de inser att de 'borde vara där'. Det går att vara effektiv när det gäller innehållsproduktion för sociala medier:

  1. Jobba fokuserat under ett eller två tillfällen i veckan. Schemalägg! Skaffa en rutin.
  2. Dela med dig av dina tankar om andras innehåll. Du måste inte producera allt själv.
  3. Använd ditt eget äldre innehåll.
  4. Ha en plan för vilket innehåll som ska postas på vilken plattform.
  5. Sätt upp teman för olika veckodagar.

Räcker tiden inte till för att sköta innehållsproduktion på företagets sociala konton? Rockin5 hjälper dig med innehåll på webben och i sociala medier. Anlita oss för uppdateringar och skräddarsytt innehåll som är anpassat till just ditt företags sociala och digitala kanaler.

Behöver organisationen ett mer övergripande system för marknadsföringen i digitala medier så hjälper vi gärna till med att sätta upp en årsplan för innehållet, skapa processer för marknadsföringsteamet, etc.

Givetvis följer vi företagets grafiska profil. Vi bistår även med SEO-anpassade texter, och hjälper till med råd och utformning av annonser i sociala medier. Från idé till färdigt original. Kontakta rockon@rockin5.com för mer information och ett samtal om vad just ni behöver.

SÖKOPTIMERA DITT INNEHÅLL

Med en hashtaggstrategi når du fler potentiella följare och kunder. Det blir allt viktigare att sökoptimera innehållet på sociala medier. Läs om sökoptimering här.

LÄGG EN STABIL GRUND

En digital strategi lägger grunden och garanterar att innehållet på webbplats och i sociala nätverk följer en röd tråd och är konsekvent. Rockin5 kan hjälpa din organisation med att ta fram strategier, men ger er också verktygen att hålla strategin aktuell och levande. Läs mer om våra strategitjänster.

BÖRJA MED EN ÖVERSYN

Under 2020 kan du beställa en översyn av företagets sociala medier. Med enkla grepp kan du öka försäljningen, höja kvaliteten på kundservice och engagera följarna i de sociala kanalerna. Spana in erbjudandet här.