Affiliate partnerprogram för provisionsbaserad försäljning

Sälj Content Ready to Go mot provision. Vi ger dig 30% av priset som ersättning för sålda abonnemang (för närvarande 2670 kr exkl. moms/såld enhet). Du får dessutom alltid 10% av abonnemangsavgiften för varje följande år som kunden förnyar det abonnemang du sålt.

Förutsättningen för att bli affiliate partner är att du har ett eget företag som du kan fakturera igenom, då du själv står för ev. skatter och avgifter på provisionen. Ett alternativ kan vara att fakturera genom ett företag som FrilansFinans eller Firmify, som betalar ut pengarna skattade och klara, utan att du själv behöver ha egen firma.

Utbetalning av provisionen sker senast den 15 i månaden efter att försäljningen har gjorts och kundens betalning kommit Rockin5 till handa. Vid delbetalning får du också provisionen delbetalad, men den blir då i gengäld något högre.

När du sålt 3 abonnemang får du själv kostnadsfri tillgång till tjänsten (förnyas årligen för aktivt säljande partners).

Kontakta meta@rockin5.com för att registrera dig som affiliate partner och få den affiliatekod som du eller kunden anger i beställningsformuläret. Du får även mer detaljerad information och säljstöd efter att du blivit godkänd som affiliate partner.