Så här får du engagerade följare på sociala medier

Aktivera dina följare – få dem att sprida ditt budskap vidare

Undrar du varför du har en massa följare på företagets sociala sidor men ingen som egentligen säger något, gillar, delar eller kommenterar? Ägnar du mycket tid åt att leta gratisbilder, photoshoppa och själv försöka lista ut vad du ska skriva på sociala medier? Kanske har du gett upp och det blir inte av alls? 

Ta genvägen till engagerade kunder och följare.

Rockin5 har gjort jobbet åt dig! Med Content Ready to Go hjälper vi dig genom att prydligt förpacka socialt och engagerande innehåll i form av professionellt utformade mallar, bilder och poster som du bara kan kopiera och klistra till ditt eget företags och/eller kunders sociala konton. Färdigt! Varje typ av inlägg finns i flera olika versioner och kan varieras så att du kan vara säker på att just ditt inlägg är unikt och talar till dina följare och kunder. 

Du kan också följa våra mallar för att snabbt sätta ihop ett eget helt unikt inlägg som är relaterat till just din verksamhet.

Med några få minuters insats varje dag får du full kontroll över och bästa effekt av dina sociala mediainsatser med ökad försäljning och aktiva följare som förvandlas till lojala fans av ditt varumärke. 

Ett färdigt inlägg i Content Ready to Go, består av:

  • en proffsig och snygg bild som du får lov att fritt använda i kommersiella sammanhang.
  • en engagerande professionellt skriven text.
  • en konkret call-to-action som exempelvis en engagerande fråga eller uppgift som gör dina följare mer benägna att gilla, kommentera och/eller dela vidare.
  • Vi har dessutom valt ut de mest populära hashtaggarna åt dig, något som är särskilt viktigt för Instagram och Twitter och som gör att ditt inlägg får större spridning.

Allt du behöver göra är att ladda ner bilden och kopiera texten och klippa in på din egen Facebook-sida, Instagramkonto etc. Om du önskar så kan du komplettera texten med egna erbjudanden, köpuppmaningar, och så vidare.

En av våra kunder säger så här om Content Ready to Go

 

Pär Windahl, founder Nord Bicyles:

"Under våren 2017 lanserar vi våra cyklar och jag har gruvat mig inför marknadsföringen på sociala medier. Men med Content Ready to Go så har jag alla mallar jag behöver och får dessutom material som förklarar hur det fungerar och hur jag skaffar nya följare med hög kvalitet. Mycket prisvärd tjänst! Det var inget att tveka på."

Mängder av nya inlägg tillkommer varje månad, så du har alltid nytt fräscht innehåll att välja på. Du kan även önska inlägg som är relaterade till din bransch och din typ av verksamhet.

I abonnemanget ingår dessutom värdefulla råd och tips med mallar och arbetsdokument för strategier, årsplanering, med mera samt länkar och recensioner av onlineverktyg som underlättar företagets sociala närvaro ytterligare. Informationen uppdateras kontinuerligt. 

Har du frågor kring Content Ready to Go? Hör av dig till meta@rockin5.com

Beställ Content Ready to Go och kom igång med din digitala marknadsföring!

Darja Isaksson, superkommunikatör och årets mäktigaste opinionsbildare 2016. Intervjuad i Ping magasin, hösten 2016:

"Det sista man ska göra [...] är att dra en filt över huvudet i hopp om att digitalisering är en engångsinsats och att det blir lugnt sedan. Tvärtom kommer takten bara att accelerera på grund av kommunikationsrevolutionen. Därför är förmåga att ta till sig nya verktyg och arbetssätt avgörande." 

Här är de verktyg som kommer att göra ditt jobb så mycket enklare:

  • Färdiga sociala inlägg inom olika kategorier, bara för dig att kopiera och själv använda. Det sparar dig massor av tid samtidigt som du enkelt skaffar dig en kontinuerlig och regelbunden närvaro på sociala medier. Det finns också mallar för kampanjer och säljerbjudanden som du enkelt anpassar till ditt eget företags aktuella erbjudanden.
  • Mall för att själv sätta ihop ett unikt inlägg som relaterar till just din verksamhet och dina produkter, inklusive listor på möjliga call-to-actions, frågetyper och annat som du kan använda för att öka följarnas engagemang.
  • Länkar till noga utvalt viralt och engagerande innehåll som du själv kan sprida för att engagera dina egna följare. Du hittar alltid något som relaterar till just ditt företags verksamhet. Med länken följer en engagerande text och de mest populära hashtaggarna som vi valt ut för att du ska få största möjliga effekt.
  • Arbetsdokument och mallar för digitala strategier, planering, med mera. Samt värdefulla råd och tips om hur du lyckas bäst i sociala och digitala medier så att du alltid kan ligga i framkant.
  • Länkar och recensioner av verktyg och onlinetjänster som gör det mycket enklare och bekvämare att sköta dina sociala konton.