01
  • Utbildningar & workshops
    #utbildning #service
    CONTINUE

Utbildningar & workshops

Förutsättningarna för marknadsföring på sociala medier förändras ständigt. Genom utbildningar i form av skräddarsydda kurser och workshops från Rockin5 ser ni till att organisationen ligger i absoluta framkant när det gäller den digitala närvaron. Rockin5 är ofta först i Sverige med information om nya spelregler i de sociala nätverken.

Rockin5 tar fram skräddarsydda utbildningar och workshops för ditt företag. Tillsammans kan vi ta fram strategi för sociala medier, göra innehållsplaner, med mera. Kanske vill ni fördjupa er i marknadsföring på någon särskild social plattform? 

Meta Regebro har erfarenhet från föreläsningar och utbildning för privata företag som exempelvis MTD, och hon har även föreläst på Stockholms Universitet, där hon också själv gått en del av den pedagogiska utbildningen för universitetslärare.

UTBILDNING ONLINE

Rockin5 erbjuder även utbildning på distans genom online webinars. Kontakta rockon@rockin5.com för mer information.

LÅT ROCKIN5 GÖRA JOBBET

Önskar du en strategi eller plan för företagets sociala medier men har inte tid att göra det själv, ens i form av workshop? Beställ tjänsten av Rockin5 och låt oss göra hela jobbet åt dig! Kontakta meta@rockin5.com så stämmer vi av.

UTMANA DIG SJÄLV!

Är du soloprenör och har ont om tid? Ta en 5dagarsutmaning och få en kompakt snabbkurs i olika ämnen. Det tar vanligen mellan 30–60 minuter om dagen att genomföra utmaningen, så det finns inga ursäkter att skjuta på kompetensutvecklingen. Antar du utmaningen?