01
  • Inspirerande föredrag
    #utbildning #service
    CONTINUE

Inspirerande föredrag

Ibland behövs det lite ny inspiration och en kreativ injektion. Andra gånger kan det vara nödvändigt med en uppdatering av den digitala kompetensen. Ett föredrag om det senaste som händer inom digitala medier kan vara precis det recept som behövs för att göra marknadsföringen inom organisationen både piggare och mer effektiv.

Lyft företagets digitala kompetens. Anlita Meta Regebro från Rockin5 för inspirerande och utvecklande föredrag om marknadsföring i digitala och sociala medier. Ni bestämmer själva vilket ämne ni vill och behöver fokusera på.

Meta Regebro är en rutinerad föreläsare som på ett pedagogiskt och lättsamt sätt förmedlar inspiration och kunskaper som du direkt kan applicera på din egen verksamhet. Meta har erfarenhet från föreläsningar och utbildning på bland annat Stockholms Universitet och för Winnet, ett nationellt nätverk av kvinnliga företagare. Kontakta meta@rockin5.com

UTBILDNING 

Rockin5 erbjuder utbildning i form av kurser och workshops. Vi kan även ordna utbildning på distans genom online webinars. Läs mer här.

LÅT ROCKIN5 GÖRA JOBBET

Önskar du en strategi eller plan för företagets sociala medier men har inte tid att göra det själv? Behöver du hashtaggstrategi och sökoptimering av sociala inlägg? SEO-anpassning av webbplatsens innehåll? Beställ tjänsterna av Rockin5 och låt oss göra hela jobbet åt dig! Kontakta meta@rockin5.com så stämmer vi av.

UTMANA DIG SJÄLV

Är du soloprenör och behöver snarare en one-to-one-upplevelse än ett föredrag? Ta en 5dagarsutmaning och få en kompakt snabbkurs i olika ämnen, med konkreta övningar som hjälper dig att ta företagets digitala närvaro till nästa nivå. Det tar vanligen mellan 30–60 minuter om dagen att genomföra utmaningen, så det finns inga ursäkter att skjuta på kompetens-utvecklingen. Antar du utmaningen?